Consensus 11 September panelleden en administratie

 

Panelleden

 

R.B.
Dr. Robert Bowman (1934 – 22 augustus 2013), voormalig hoofd van de Afdeling Vliegtuigbouwkunde aan het US Air Force Instituut voor Technologie en Directeur van het Advanced Space Programs Development (“Star Wars”) onder Presidenten Ford en Carter.
D.S.C.
David S Chandler, BS in IPS (natuurkunde/ engineering), Harvey Mud College; MS in de Wiskunde, Polytechnic University, Californi?, leraar wis en natuurkunde in het voortgezet onderwijs, voormalig redactielid van The Physics Teacher (AAPT Journal); speelde in 2008 een cruciale rol om NIST toe te laten geven dat WTC 7 een significante periode van vrije val doormaakte.
G.C.
Giulietto Chiesa, Italiaans journalist, deed 19 jaar dienst als correspondent in Moskou; voormalig lid van het Europees Parlement, Staflid van het Kennan Institute for Advanced Russian Studies; produceerde de documentatie Zero: An Investigation Into 9/11 (@IMDb).
Jonathan Cole, Professioneel Bouwkundige, geregistreerd in Connecticut, Florida en New Hampshire. Afgestudeerd in 1979, meer dan 28 jaar ervaring in bouwkunde en constructiemanagement, inclusief het ontwerpen van gebouwen, bruggen, bedrijfsgebouwen en infrastructuur.
D.D.
Dwain Deets, voormalig directeur van de Research Engineering en Luchtvaartprojecten voor NASA Dryden Vluchtonderzoekcentrum; ontving de NASA Onderscheiding voor Uitzonderlijke Diensten en werd opgenomen in het “Wie is Wie in de Wetenschap en Bouwkunde.”
T.F.
Tod Fletcher (1952-2014), MA en C. Phil, Geografie, UC Berkeley, voormalig leraar geografie en milieuwetenschappen aan het San Francisco State and Laney College in Berkeley; was in 2010 en 2011 gastheer van de wekelijkse radio-uitzending via internet “9/11 In Context.”
Dr.D.G.
Dr. Daniele Ganser, Zwitsers geschiedkundige, hoofd van het Zwitsers Instituut voor Vrede en Energieonderzoek (SIPER) in Basel, onderzoekt de globale strijd om olie, verdekte oorlogsvoering, oorlogen om grondstoffen, en economisch beleid. Hij doceeerde conflictanalyse aangaande de wereldwijde strijd om olieproducten aan de Universiteit van Basel en doceert de geschiedenis en toekomst van energiesystemen aan de Universiteit van St. Gallen (HSG). Hij werd in 2015 bekroond met de “Deutscher IQ-Preis” van de Duitse mensa-society voor “Intelligente Vermittlung von Wissen [intelligent overdragen van kennis]”. Zie ook www.danieleganser.ch.
Col.D.G.
Luitenant Kolonel David Gapp, piloot buiten dienst met 3.000 vlieguren; gekwalificeerd onderzoeker vliegtuigongelukken; voormalig hoofd van de Aircraft Accident Board; hoofd van Air Force’s Theatre Security Cooporation programma’s voor geheel Centraal en Zuid Amerika; 31 jaar dienst in de Luchtmacht van de VS.
N.H.
Dr. Niels Harrit, Hoogleraar Scheikunde aan het Nano-Science Centrum, Universiteit van Kopenhagen; eerste auteur van Active Thermitic Material Observed in Dust from the 9/11 World Trade Center Catastrophe [Actief thermitisch materiaal waargenomen in het stof van de World Trade Center-ramp op 11 september] (backup kopie) dat in 2009 werd gepubliceerd in het Open Chemical Physics Journal.
S.E.J.
Dr. Steven E Jones, voormalig hoogleraar aan de Brigham Young Universiteit; initiatiefnemer van het onderzoek voor de collegiaal getoetste scriptie Actief thermitisch materiaal waargenomen in het stof van de World Trade Center-ramp op 11 september [Actief Thermitisch Materiaal Waargenomen in het Stof van de World Trade Center-Ramp op 11 September] (backup kopie) dat in 2009 werd gepubliceerd in het Open Chemical Physics Journal.
R.K.
Commandant Ralph Kolstad is een piloot van de Amerikaanse Marine buiten dienst en vloog gedurende 27 jaar voor twee grote maatschappijen, met een totaal van 23.000 vlieguren.온라인 카지노 제작
G.MQ.
Dr. Graeme MacQueen, gepensioneerd hoogleraar Afdeling Religieuze Studies aan de McMaster University in Canada en voormalig directeur van het McMaster’s Centrum voor Vredesstudies. Zijn onderzoek naar 11 september bevat 4 collegiaal getoetste artikelen. Hij diende in het Stuurcomité van de Toronto Hearings [Internationale Hoorzittingen over de Gebeurtenissen op 11 september 2001] die in september 2011 in Toronto werden gehouden.
M.M.
Massimo Mazzucco, bekroond filmmaker, scriptschrijver en journalist. Redacteur van www.luogocomune.net, gewijd aan onderzoek naar 11 september. Zijn documentaire over 11 september, Inganno Globale uit 2006, werd op de Italiaanse tv uitgezonden (door Canal 5, een zender van Berlusconi) en veroorzaakte een nationaal debat. Zijn documentaire The New American Century (ook op YouTube) werd wereldwijd tijdens diverse filmfestivals vertoond. Zijn derde en meeste recente 9/11-documentaire, September 11 – The New Pearl Harbor (ook op YouTube te vinden), ontstond in 2013 en gaat in op argumenten die dikwijls tegen de 11 september-beweging gebezigd worden.
D.McM.
Dennis P McMahon, Juris Doctor van de Western New England Law School, Meester in de Rechten van NYU. Als lid van de Orde van Advocaten in New York en Massachusetts diende hij in 2009 als advocaat voor familieleden van slachtoffers van 11 september in de zaak Burke vs McSweeney, als onderdeel van een petitie van NYCCAN in een poging New Yorkers te laten beslissen of de stad New York een eigen onderzoek moest instellen. Hij was van groot belang voor de introductie van de campagne “Building What?,” later hernoemd als “Remember Building 7”.
A.M.
Aidan Monaghan heeft een bachelor-graad in elektronica en onderzoekt archieven aangaande de aanslagen op 11 september middels de Wet Openbaarheid Bestuur (FOIA). Van de overheidsdocumenten aangaande 11 september die hij zo in handen kreeg werd verslag gedaan door Beacon News Online van de Sun-Times-groep, KLAV AM in Las Vegas, Nevada, en in de documentaire Loose Change 9/11: An American Coup. Zijn onderzoek naar 11 september bevat 2 collegiaal getoetste studies (“Plausibility Of 9/11 Aircraft Attacks Generated By GPS-Guided Aircraft Autopilot Systems” en “Review of Analysis of Observed and Measured In-Flight Turns Suggests Superior Control of 9/11 WTC Aircraft”) en “Declassifying 9/11”, een compilatie van zijn FOIA-resultaten.
R.M.
Rowland Morgan heeft een eregraad van Cambridge en een onderwijscertificaat. Hij is een onafhankelijk journalist en medeauteur van 9/11 Revealed. In de jaren 1990’ was hij wekelijks columnist in Londen voor de Independent on Sunday en The Guardian. Samen met Ian Henshall schreef hij tevens Flight 93 Revealed (Carol and Graf, 2006).
F.S.
Frances Shure is een gepensioneerd ondernemer, gecertificeerd consulent, gespecialiseerd in dieptepsychologie, en adjunct instructeur aan de Naropa University. Sinds jaar en dag is zij een vredes en milieuactivist, is medeoprichter van Colorado 9/11 Visibility, en staat op de lijst van Medical Professionals for 9/11 Truth [Medische Professionals voor Waarheidsvinding Betreffende 11 September].
L.S.
Lou Stolzenberg is een gepensioneerd fysiotherapeute (BS, University of Wisconsin, Madison, 1974). De combinatie van een 26 jarige carrière, waarin ze gebruik maakte van op bewijs gestoelde zorg voor pati?nten, en haar geloof in en zorg voor sociale gerechtigheid leidden haar in 2006 naar activisme voor Waarheidvinding Aangaande 11 September. Ze is de co?rdinator voor Religious Leaders for 9/11 Truth [Religieus Leiders voor Waarheidsvinding Betreffende 11 September].
D.S.
Daniel Sunjata, Amerikaans acteur in films, tv en theater. Hij speelde in het met een Tony bekroonde Broadway-stuk Take Me Out. Ook maakte hij zijn opwachting in de tv-serie Rescue Me, waar in een zijplot 11 september wordt beschreven als een valse vlagoperatie. Recenter speelde hij een rol in Grey’s Anatomy.
T.S.
Tony Szamboti, Bachelor Mechanisch Ingenieur, Villanova University. Heeft gewerkt aan het ontwerpen, analyseren en testen van materialen voor schepen, vliegtuigen en communicatietorens. Lid van Scholars for 9/11 Truth and Justice en Architects and Engineers for 9/11 Truth.
M.W.
Dr. Matthew Witt is hoogleraar Publieke Administratie aan de University of La Verne in Californi?. Sinds 2008 heeft hij, samen met Lance deHaven-Smith en andere geleerden werk uitgegeven waarin hij aantoont dat entiteiten in de schaduwregering en staatsmisdaden tegen de democratie de legitimiteit van de Amerikaanse overheid en de Amerikaanse Stichtingsdoctrine ondermijnen. Zijn werk verschijnt in Administration & Society, American Behavioral Scientist, en Public.
J.W
Dr. Jonathan B. Weisbuch (MD, MPH), Voormalig hoofdambtenaar voor Gezondheid in Maricopa County, Arizona; Medisch Directeur van het Los Angeles County Department of Health and Social Services, Wyoming; Hoofd van het Amerikaans Genootschap Artsen Volksgezondheid (AAPHP); redactioneel consultant voor het American Journal of Public Health. Auteur van meer dan 40 academische artikelen.

 

Administratie van het Consensuspanel 11 September

 

D.R.G.
Medeoprichter van het Consensuspanel 11 September Dr. David Ray Griffin: Emeritus Hoogleraar Filosofie van Religie en Theologie aan de Claremont School of Theology en de Claremont Graduate University; heeft 37 boeken gepubliceerd, de meesten over de filosofie van de wetenschap en religie, maar 10 ervan gaan over 11 september. The New Pearl Harbor Revisited: 9/11, the Cover-Up, and the Exposé werd in November 2008 door Publishers Weekly benoemd tot “Keuze van de Week”; In zowel 2008 als 2009 werd hij genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede voor zijn werk voor de 11 september-beweging en werd door The New Statesman genoemd als één van de “50 Mensen Die Er Vandaag Toe Doen.”
W.V.
Mr. William Veale, advocaat; afgestudeerd aan de Universiteit van Maryland Law School. Gedurende 11 jaar Instructeur Strafprocessen aan de Boalt Hall School of Law in Berkeley; voormalig hoofdassistent pro deo advocaten in Costa County, Californi? waar hij gedurende 31 jaar carrière maakte. Heeft middels optredens in gerechtshoven en via zijn blog Vealetruth een aantal jaren gewerkt om de feiten omtrent 11 september bloot te leggen. Hij dient als onbezoldigd juridisch woordvoerder voor het Consensuspanel 11 September en tevens als panellid met stemrecht.
E.W.
Elizabeth Woodworth, gepensioneerd bibliothecaresse Gezondheidswetenschappen en auteur van What Can I Do? Citizen Strategies for Nuclear Disarmament dat werd verkocht in boekenwinkels van de VN. Ze heeft onderzoek gedaan naar het bewijs betreffende 11 september, boeken geredigeerd en sinds 2006 artikelen geschreven over dit onderwerp. Ze is medeoprichter en co?rdinator van het Consensuspanel 11 September.

 

Comments are closed.